Overvejer du en tilbygning?

Vi tilbyder renovering af dit gamle badeværelse eller kan hjælpe dig med et helt nyt innovativt løsningsforslag.

Many drawings for building and house on old wooden background.

Bygge til & øge husets areal med en tilbygning

Ombygning eller tilbygning behøver ikke at være et stort og kompliceret projekt. Måske vil du lave et rum om til to ved at sætte en skillevæg op eller udvide din entré for at beskytte den mod vejrets kræfter og gøre det mere æstetisk. Men jo større dit projekt er, jo vigtigere er det at planlægge rigtigt. Norhs Byg tilbyder komplette løsninger indenfor tilbygning. Så hvis du søger et komplet byggefirma til tilbygning, så er vi er rigtigt godt valg. 

Dit første skridt er at skrive så detaljeret ned som muligt, hvad du vil opnå, og hvordan du vil have resultatet og sende os info via mail eller i vores kontakt formular her. Så kontakter vi dig for mere info. 

 

"Norhs Byg Ja Tak, pålidelige, meget kompetens, super dygtig. Vi valgte Norhs Byg som vores Entreprenør til vores Tilbygning på 23 m2. Dette var en rigtig god beslutning, vi har haft et fantastisk samarbejde og prisen var helt rigtig for os. Vi snakkede mange gange igennem processen og der var aldrig nogle problemer. Tomas er super dygtig og meget kompetent og går ikke på kompromis med noget. Vi føler os heldig, vi vil 100% anbefale Norhs Byg. Vi takker for et fantastisk samarbejde og overvejer lige nu om de ikke også skal bygge vores skur og carport"
Pernille Wilton
Trustpilot

Tøv ikke med at kontakte os

Vi ser frem til at tale med dig og at høre om dit næste byggeprojekt. Vi har stor erfaring med tilbygninger af huse samt nybyggeri.

31 31 47 19