Nyt badeværelse eller renovering?

Vi tilbyder renovering af dit gamle badeværelse eller kan hjælpe dig med et helt nyt innovativt løsningsforslag.

Vi tilbyder renovering af badeværelse

Vi er din totale badeværelse entreprenør

Går du med tanker om at friske dit badeværelse op eller skal badeværelset totalrenoveres?
Vi hjælper dig gerne med inspiration, information og derefter ombygning.

Renovering af dit badeværelse kan være et stort projekt, hvor du kan føle dig usikker på hvilken entreprenør du skal hyre. Hos Norhs Byg er vi specialister i renovering af badeværelser. Men før du hyrer os, er du velkommen til at booke et hjemmebesøg eller sende billeder på projekter via mail eller i vores kontakt formular. Så laver vi en gratis prisestimering på din opgave.

Vores projekter

Renovering af badeværelse

Her er nogle billeder på badeværelse som Norhs Byg ApS har renoveret på det seneste. Skriv til os, hvis du søger hjælp til badeværelse renovering eller ønsker flere referencer. 

"Norhs Byg renoverede vores badeværelse fra top til tå og det er blevet så flot! Vi havde et godt samarbejde inden om hvad vi ønskede os og hvad vi kunne forvente. Vi havde en tæt dialog undervejs, så det blev som vi ønskede os. Det er vigtigt at kunne reagere hurtigt og være meget klar på hvad man ønsker. De var færdige med opgaven en dag FØR deadline, hvilket var fantastisk. Der var også klare aftaler på det økonomiske undervejs, så ingen overraskelser, da regningen kom. Ros til Vahan, Tomas og Gevorg"
Anna Olsen
Trustpilot

Tøv ikke med at kontakte os

Vi ser frem til at tale med dig og at høre om dit badeværelse projekt. Vi kan hjælpe med at bygge nyt badeværelse eller renovere det gamle

31 31 47 19