Nybyg - byggefirma nyt hus

Hos Norhs byg har vi lang erfaring med nybyggeri

Vi mener, at vores erfaring skal komme dig til gode på alle områder. Hvis du har drømme og tanker om, hvordan du gerne vil have, at dit nye hus skal se ud – ja, måske har du endda tegnet nogle skitser – så hjælper vi dig med at få dem optimeret og helt færdige i 3D.

Vi tilbyder:

Fordi at alle vores medarbejdere har bygget huse i mange år, har vi masser af gode tips til, hvordan vi kan gøre dit nye hjem endnu bedre, end det du drømmer om lige nu. Vi forener dine og din families mange ønsker i en maksimalt udnyttet og skræddersyet planløsning. Vi tager selvfølgelig også altid højde for husets placering på grunden, så du får så meget brugbar have og gode timer i solen som muligt. Også hvis du har fundet en lille, smal eller skæv grund. Hos Norhs Byg ApS vil du altid være i trygge hænder. Kontakt os for mere info og en god første dialog ved at klikke her

"Kan klart anbefale Nohrsbyg Vi har brugt Nohrsbyg af flere omgange til både store og små projekter. De er utrolig servicemindede og levere det der er lovet i den rigtige kvalitet til tiden."
Kathrine
Trustpilot

Tøv ikke med at kontakte os

Vi ser frem til at tale med dig og at høre om dit næste bygge projekt. Vi kan hjælpe med at bygge nyt hus eller en tilbygning. 

31 31 47 19

Cookie politik

Gennem at besøge norhsbyg.dk så accepterer du vores cookie & privatlivspolitik samt persondatapolitik.